Irigatii terenuri de sport - Sisteme de irigatii terenuri de sport

PERROT aduce ploaia in mai mai multe feluri decat poate imagina natura

Perrot si partenerii lor de incredere va vor consilia cu privire la orice fel de intrebari incepand de la etapa de planificare, in ceea ce priveste ofertarea, livrarea si instalarea, si pana la etapa de punere in functiune.
Cerintele dumneavoastra individuale vor fi analizate intr-un interviu detaliat de consiliere cu personalul nostru de specialitate, de asemenea, ne vom deplasa in site-ul dvs, daca este necesar.

Acum ne gasiti si pe:
Anamar Impex - urmareste-ne pe Twitter
Anamar Impex - urmareste-ne pe YoutTube
Anamar Impex - urmareste-ne pe Facebook
Sisteme de irigat pentru terenuri de sport

Programul de aspersie - Gama de produse PERROT satisface toate cerintele individuale

Faceti-va o idee despre programul de aspersie PERROT pentru a putea descoperi solutiile optime posibile pentru cerintele dumneavoastra. Indiferent de ceea ce doriti sa irigati, de cat mare ar fi suprafata, de raza de aspersie necesara, de orientarea in functie de debit si de presiunea de lucru, sau de nivelul precipitatii dorit - PERROT intotdeauna va va furniza solutii personalizate, durabile, ecologice si economice pe o durata lunga de utilizare. Si toate acestea respectand inaltele standarde PERROT de calitate si productie.

Gazonul insetat al terenurilor de sport

Instalatii irigare gazon teren sportiv fotbal golf hipodrom aeroport

Sportul este foarte placut, in special, cand il practicam pe suprafete acoperite cu iarba. Practicarea unor sporturi precum fotbalul, golful, hockeyul precum si a sporturilor ecvestre necesita un gazon durabil si de calitate.

In aceste zile, de profunde schimbari climatice, apa - cel mai important nutrient al terenurilor de sport - este greu de obtinut in cantitatile si in intervalele dorite. De aceea, terenurile moderne de iarba sunt de neconceput fara utilizarea unui sistem adecvat de irigatii.

Cerintele pentru irigatii sunt la fel de variate si diverse precum sunt si sporturile insele. Perrot s-a specializat exclusiv in sisteme de irigatii incepand cu 1926. La sediul companiei noastre, situat in apropiere de Stuttgart, activitatea noastra principala consta in dezvoltarea acestor sisteme.

Intr-o maniera singulara, spre deosebire de alti producatori, noi va putem furniza solutii specifice care pot satisface cerintele fiecarui sport in parte. Ce sistem se potriveste carui sport? Raspunsul la aceasta intrebare precum si o prezentare detaliata a tehnologiei necesare le veti gasi in paginile ce urmeaza.

Irigare mobila

SISTEME IRIGARE ASPERSOARE - Furtune Irigatii Solutii complete pentru sisteme de irigatii pentru terenuri de sport PERROT ROLLCART-V se misca si iriga independent. Este utilzat pentru irigarea supreafetelor plane mari, terenuri e sport si gradini.

Terenuri sportive

IRIGAT - Aspersoare - Sisteme Profesionale De IRIGAT Pentru TERENURI SPORTIVE Deasemenea se utilizeaza si la irigarea terenurilor de fotbal, rugby, hipodromuri, terenuri si spatii de agrement, terenuri de sport. Cerintele pentru irigatii sunt la fel de variate si diverse precum sunt si sporturile insele.

Sistem pentru dezghetare

Dezghetare Aeronave Sisteme Irigatii Irigatii terenuri de sport - Sisteme de irigatii 

terenuri de sport Pe perioada iernii avioanele sunt dezghetate prin aspersie pentru siguranta pasagerilor si traficului aerian.

Irigatii pentru agricultura

Aspersor Gradina Irigare Gradina Irigatii Gazon Irigatii Agricole Sisteme de irigat pentru terenuri de sport Plecand de la necesitatile reale din agricultura PERROT va pune la dispozitie urmatoarele sisteme de irigatii.