Irigatii terenuri de sport - Sisteme de irigatii terenuri de sport

PERROT aduce ploaia in mai mai multe feluri decat poate imagina natura

Perrot si partenerii lor de incredere va vor consilia cu privire la orice fel de intrebari incepand de la etapa de planificare, in ceea ce priveste ofertarea, livrarea si instalarea, si pana la etapa de punere in functiune.
Cerintele dumneavoastra individuale vor fi analizate intr-un interviu detaliat de consiliere cu personalul nostru de specialitate, de asemenea, ne vom deplasa in site-ul dvs, daca este necesar.

Acum ne gasiti si pe:
Anamar Impex - urmareste-ne pe Twitter
Anamar Impex - urmareste-ne pe YoutTube
Anamar Impex - urmareste-ne pe Facebook
Sisteme de irigat pentru terenuri de sport

SISTEME IRIGATII - IRIGATII GRADINA ASPERSOAR FURTUNE IRIGATII


ASPERSOARE - sisteme irigatii gradina

Despre ANAMAR IMPEX industrial solutions

ANAMAR IMPEX este o companie dinamica specializata in integrarea de sisteme hidro-pneumatice, avand o bogata experienta in furnizarea de solutii la cheie in domeniul actionarilor hidraulice si pneumatice.

Asa cum toti clienti nostri pot confirma, nu oferim numai produse si servicii de calitate, ci un parteneriat profitabil ce va ajut dezvoltarea afaceri dumneavoastra.

Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si accesorii profesionale ale unor companii de renume la nivel international, cum ar fi: Ludecke, Baggerman, Argus, Camozii, Vuototecnica, Destaco, Spanset, Torwegge, Weicon, Igus. Va invitam sa viualizati catalogul nostru virtual pentru mai multe detalii.

Pentru mai multe informaii nu ezitati sa ne contactati.