Irigatii terenuri de sport - Sisteme de irigatii terenuri de sport

PERROT aduce ploaia in mai mai multe feluri decat poate imagina natura

Perrot si partenerii lor de incredere va vor consilia cu privire la orice fel de intrebari incepand de la etapa de planificare, in ceea ce priveste ofertarea, livrarea si instalarea, si pana la etapa de punere in functiune.
Cerintele dumneavoastra individuale vor fi analizate intr-un interviu detaliat de consiliere cu personalul nostru de specialitate, de asemenea, ne vom deplasa in site-ul dvs, daca este necesar.

Acum ne gasiti si pe:
Anamar Impex - urmareste-ne pe Twitter
Anamar Impex - urmareste-ne pe YoutTube
Anamar Impex - urmareste-ne pe Facebook
Sisteme de irigat pentru terenuri de sport
Sisteme Irigare Teren Golf sport

Dupa 60 de ani, firma germana Perrot revine in Romania, cu un sistem de irigatii automat pentru stadioane de Liga I.

In anul 1953 a fost construit si inaugurat Stadionul "23 August", care a fost redenumit dupa 1990 in Stadionul National "Lia Manoliu". La acea vreme stadionul era dotat cu un sistem de irigatii furnizat de firma PERROT Regnerbau Calw Germania.

Dupa 60 de ani, firma germana Perrot revine in Romania, dar de aceasta data nu in Bucuresti, ci in Cugir, cu un sistem de irigatii automat pentru stadioane de Liga I.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Succes reinnoit al sistemului de degivrare PERROT pentru aeroportul din Zurich

Pentru a se asigura ca traficul aerian se poate realiza si sub limita de inghetare, aripile si coada avioanelor trebuie degivrate imediat inainte de decolare. Sunt utilizate fluidele pe baza de glicoli, iar pentru o imprastiere potrivita mediului inconjurator de fluide pentru degivrare, PERROT are, impreuna cu partenerul sau elvetian PERROTTET & PILLER AG, deja implementata o instalatie experimentala cu peste 1.000 de aspersoare incalzite Pop-Up la aeroportul din Zurich.
Sisteme Irigare Teren Golf sport

Irigarea terenului
Conditii optime de joc în cadrul Campionatului European 2012

Noul Stadion National din Varsovia este mandria Poloniei si scena de deschidere a Campionatului European de Fotbal din 8 iunie 2012, prin urmare, actualul teren devine centru de interes. Gazonul stadioanelor moderne sunt expuse conditiilor extreme actuale. Deoarece gazonul contine 80% apa, un sistem de irigare de eficienta crescuta este conditia de baza pentru un gazon perfect şi durabil.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

2010 Cupa Mondiala in Africa de Sud – Stadionul Moses Mabhida din Durban

Orasul Durban situat la tarmul Oceanului Indian a fost gazda a ceea ce, probabil, este considerat cel mai spectaculos stadion al Cupei Mondiale 2010. Cu o capacitate de 70.000 de locuri, a fost gazda atat a meciului de deschidere al echipei Germaniei, din 13 iunie, cat si al unuia dintre meciurile din semifinale. Cele doua arce de otel care se intalnesc la 100 m deasupra stadionului produc un efect vizual puternic; accesul se poate face cu telecabina.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Top pitch conditions at 2010 Hockey World Cup in India thanks to Perrot Irrigation Systems

The extensively renovated Dhyan Chand Stadium in New Delhi, India was the venue for the 2010 Hockey World Cup. The Commonwealth Games, which begin on 3rd October, are also being staged there.

As was already the case previously at the 2006 Hockey World Cup in Germany and the Olympic Games in Beijing, the artificial pitches in New Delhi are irrigated using a Perrot sprinkler system. It is a requirement in the rules of the International Hockey Federation (FIH) that hockey pitches are irrigated in order to ensure an optimum degree of slide and comfortable temperatures during the games.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Deschiderea unui nou teren de golf in Argentina

Iarna a blocat Europa prin gerul cumplit. Constrastul la aceasat situatie poate fi experimentat pentru moment, in provincia argentiniana Cordoba: este uscat acolo, frumos si cald, cu temperaturi de pana la 25-30°.

Conditiile perfecte pentru a juca golf si pentru aspresoarele pop-up Perrot seriile LVZA si LVZE pe Howard Johnson noul Golf Club Piedra Moras.