Irigatii terenuri de sport - Sisteme de irigatii terenuri de sport

PERROT aduce ploaia in mai mai multe feluri decat poate imagina natura

Perrot si partenerii lor de incredere va vor consilia cu privire la orice fel de intrebari incepand de la etapa de planificare, in ceea ce priveste ofertarea, livrarea si instalarea, si pana la etapa de punere in functiune.
Cerintele dumneavoastra individuale vor fi analizate intr-un interviu detaliat de consiliere cu personalul nostru de specialitate, de asemenea, ne vom deplasa in site-ul dvs, daca este necesar.

Acum ne gasiti si pe:
Anamar Impex - urmareste-ne pe Twitter
Anamar Impex - urmareste-ne pe YoutTube
Anamar Impex - urmareste-ne pe Facebook
Sisteme de irigat pentru terenuri de sport
Sisteme Irigare Teren Golf sport

PERROT - PRODUCATOR DE ASPERSOARE FIABILE SI PERFORMANTE

In luna IUNIE 2014 s-a demarat verificarea si testarea unor aspersoare PERROT in scopul inlocuirii aspersoarelor pop-up a unei firme competitoare pentru un sistem de irigatii al unui teren de fotbal.

Deoarece firma competitoare nu a furnizat aspersoare cu raza mare si conductele de apa nu puteau fi excavate pentru a nu se deteriora suprafata de joc si pentru a reduce costurile de inlocuire, firma noastra a avut de satisfacut multe cerinte cu privire la amplasare, conditii meteo (vant, unghiul in care razele solare ating suprafata terenului etc) si, nu in ultimul rand, costurile.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Primul eveniment de landscape architecture si urban design din Romania, Expoconferinta Internationala de Arhitectura LAUD

Pentru prima data, in Romania, a avut loc Conferinta Expozitionala de Arhitectura LAUD (Landscape Architecture | Urban Design), parte componenta dintr-o serie de evenimente internationale de negociere, informare si schimb de experienta pentru arhitecti si contractori. Evenimentul s-a desfasurat in data de 3 iunie 2014 la Athénée Palace Hilton din Bucuresti, unde, de asemenea, pe langa nenumaratii participanti ai diferitelor companii, a fost prezenta si echipa Anamar.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Echipa ANAMAR a prezentat si anul aceasta la Indagra sistemele de irigatii PERROT - The Professionals of Turf Irrigation

INDAGRA, Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, ajuns in acest an la cea de a XVIII-a editie, este cea mai mare manifestare din Romania dedicata promovarii potentialului agricol si zootehnic autohton.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Echipa ANAMAR va invita la expozitie - Indagra 2013

Indagra, cel mai mare Targ de Masini si Utilaje pentru Agricultura, Viticultura si Horticultura din Romania, in acest an la a XVIII-a editie se va desfasura in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013.

Conditiile climatice din ultimii ani au condus catre necesitatea de a construi sisteme de irigatii, sisteme care asigura o recolta agricola crescuta comparativ cu zonele agricole neirigate. In dorinta de a veni in intampinarea cererii tot mai crescute de sisteme profesionale de irigatii am decis sa participam, din nou, la acest eveniment.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Echipa ANAMAR a prezentat anul aceasta la Indagra sistemele de irigatii PERROT - The Professionals of Turf Irrigation

INDAGRA, eveniment care din perspectiva noastra este unul dintre cele mai importante si mari expozitii din Romania, a luat sfarsit, dupa 5 zile de intense dezbateri cu potentialii clienti, cu o urma de regret ca acest eveniment ar fi trebuit sa mai dureze cateva zile.

In acest an, ne-am gandit sa schimbam un pic tactica si sa colaboram cu o firma targovisteana specializata in iluminatul stradal, industrial si cel casnic pentru a ne pune reciproc in valoare, motiv pentru care ambele firme au avut stand comun.

Cum era de asteptat, "vedetele" standului nostru din acest an au fost: Aspersorul P1S si RollCarTV.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Va invitam la expozitie - Indagra 2012

Indagra este cel mai mare Targ de Masini si Utilaje pentru Agricultura, Viticultura si Horticultura din Romania, fiind in acest an la a XVII-a editie, targul desfasurandu-se in perioada 31 octombrie 2012 - 4 noiembrie 2012.

Sisteme Irigare Teren Golf sport

Targul International pentru Spatii Verzi Urbane si Spatii Deschise

Va asteptam cu drag in perioada 12-15 Septembrie 2012 in Nuremberg, Germania pentru Targul International pentru Spatii Verzi Urbane si Spatii Deschise.
Sisteme Irigare Teren Golf sport

Efectele secetei anului 2012

Agricultura romaneasca este absolut orice, mai putin una normala, sunt de parere specialistii din domeniu. Marea piesa lipsa din lantul productiv agricol este insa sistemul de irigatii.

In Romania, din cele noua milioane de hectare de teren agricol, aproximativ 10% sunt contractate si irigate de Administratia Nationala a Imbunatatilor Funciare (ANIF), iar, in anul 2012, statisticile spun ca numai 3% din terenul arabil este irigat si ca acelasi an 2012 ne-a adus cea mai secetoasa luna iulie din ultima jumatate de veac.

Lipsa unui sistem de irigatii sau a unor stropiri care sa arate o productie normala, impiedica si asigurarea terenului, in cazul in care doriti sa cumparati o polita pentru a acoperi anumite riscuri.