Irigatii terenuri de sport - Sisteme de irigatii terenuri de sport

PERROT aduce ploaia in mai mai multe feluri decat poate imagina natura

Perrot si partenerii lor de incredere va vor consilia cu privire la orice fel de intrebari incepand de la etapa de planificare, in ceea ce priveste ofertarea, livrarea si instalarea, si pana la etapa de punere in functiune.
Cerintele dumneavoastra individuale vor fi analizate intr-un interviu detaliat de consiliere cu personalul nostru de specialitate, de asemenea, ne vom deplasa in site-ul dvs, daca este necesar.

Acum ne gasiti si pe:
Anamar Impex - urmareste-ne pe Twitter
Anamar Impex - urmareste-ne pe YoutTube
Anamar Impex - urmareste-ne pe Facebook
Sisteme de irigat pentru terenuri de sport

Sisteme Irigare Aspersoare Desprafuire Irigatii Gazon Asperor Aspersoare Furtune Irigatii

Despre PERROT - profestionistii in irigarea gazonului

Perrot si partenerii lor de incredere va vor consilia cu privire la orice fel de intrebari incepand de la etapa de planificare, in ceea ce priveste ofertarea, livrarea si instalarea, si pana la etapa de punere in functiune. Cerintele dumneavoastra individuale vor fi analizate intr-un interviu detaliat de consiliere cu personalul nostru de specialitate, de asemenea, ne vom deplasa in site-ul dvs, daca este necesar.

Designul conceptual pesonalizat Perrot va ofera o solutie care se caracterizeaza prin costuri de intretinere de scazute si longevitate. Conceptul modular permite un schimb fara probleme a tuturor pieselor de uzura.

Perrot asigura consiliere rapida, livrarea, instalatii profesionale, precum si furnizarea de piese de schimb, prin intermediul statiilor de service, 20 de distribuitori in Germania si in alte mai mult de 80 de tari.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati personalul nostru prin e-mail, telefon, fax sau personalul distribuitorului nostru in Romania - ANAMAR IMPEX.