Irigatii terenuri de sport - Sisteme de irigatii terenuri de sport

PERROT aduce ploaia in mai mai multe feluri decat poate imagina natura

Perrot si partenerii lor de incredere va vor consilia cu privire la orice fel de intrebari incepand de la etapa de planificare, in ceea ce priveste ofertarea, livrarea si instalarea, si pana la etapa de punere in functiune.
Cerintele dumneavoastra individuale vor fi analizate intr-un interviu detaliat de consiliere cu personalul nostru de specialitate, de asemenea, ne vom deplasa in site-ul dvs, daca este necesar.

Acum ne gasiti si pe:
Anamar Impex - urmareste-ne pe Twitter
Anamar Impex - urmareste-ne pe YoutTube
Anamar Impex - urmareste-ne pe Facebook
Sisteme de irigat pentru terenuri de sport
Aspersor ZX - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZX

Aceste aspersoare sunt potrivite in special pentru arii restranse in agricultura, livezi si horticultura, precum si in parcari sau gradini private. De-a lungul celor sapte decenii de irigatii Perrot s-a creat un aspersor in aceasta clasa. Sunt realizate din materiale de calitate ce asigura o distribuire excelenta si de precizie a apei, chiar si picaturi. Acest model produce chiar si o curba de precipitare.
Aspersor ZA 22 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZA 22

Aspersoarele ZA 22 sunt recomandate pentru utilizare in agricultura, livezi si horticultura. Construirea lor precisa, materialele de cea mai buna calitate si durabilitatea lor crescuta fac ca aceste aspersoare ZA 22 sa fie cele mai de succes aspersoare PERROT.
Aspersor ZA 7 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZA 7

Aceste aspersoare sunt recomandate pentru irigatii ale pomilor, citrice si bananieri, dar de asemenea si pentru maslini. Constructia lor de inalta calitate, design expert si materii prime de o calitate excelenta garanteaza o utilizare de lunga durata fara probleme si dificultati tehnice. Distribuirea uniforma si precisa a apei in zone neprotejate este asigurata de o traiectorie cu unghi mic, fiind un partener de incredere in zonele expuse sau cele insotite de vanturi.
Aspersor ZS 30 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZS 30

Aspesoarele ZS sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind aspersoare rezistente la inghet datorita constructiei lor solide. Capacul de plastic previne inghetul sau deteriorarea arcului de torsionare. Duza spiralata proiectata special asigura o distribuire eficienta a apei. Combinatia intre materiale de inalta calitate si tehinicile moderne de fabricare creeaza un aspersor care nu necesita service de intretinere o perioada lunga.
Aspersor ZB 22 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZB 22

Aceste aspersoare cu protectii impotriva nisipului sunt solutii ideale pentru irigarea in agricultura, livezi, horticultura dar de asemenea si pentru lanuri de legume si pasuni. Componentele rezistente la coroziune si constructia de incredere combinate cu tehnologia nostra experta garanteaza o durata de viata lunga fara service de intretinere. Capacul de protectie special realizat din plastic dur si partile rotative din PTFE sunt giranti ai calitatii. Aceste aspersoare robuste si de incredere sunt pentru a fi utilizate in situatii dificile.
Aspersor PR 24 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor PR 24

Aceste aspersoare sunt recomande in mod special pentru utilizarea lor in vii, livezi si horticultura, fiind ideale pentru zonele unde e nevoie de o solutie de irigare economica si solida. Realizarea perfecta prin tehnologii experte si utilizarea plasticului dur si a alamei asigura o distribuire uniforma a apei. Operatie dinamica de energie joasa, chiar si la 2 bar, asigura o aspersie a apei pe o distanta de aproximativ 18 metri facand acest aspersor un partener economic si de incredere.
Aspersor ZE 30 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZE 30

Aspersorul ZE 30 este un aspersor Perrot clasic. Utilizat la nivel mondial de milioane de ori in agricultura, livezi, horticultura precum si in lanuri. Componentele sale rezistente la coroziune, utilizarea sa indelungata in conditii de temperaturi foarte ridicate sau foarte coborate si constructia lor de incredere garanteaza o utilizare indelungata fara intretinere. Acest aspersor este un partener neobosit si fara probleme utilizat in irigatii cu presiune joasa, medie sau ridicata.
Aspersor ZK 30 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZK 30

Aceste aspersoare sunt potrivite pentru irigarea pomilor in livezi si horticultura, dar de asemenea si pentru lanuri de cereale. Componentele rezistente la coroziune si constructia de incredere combinata cu ingineria de prima clasa si materialele de cea mai buna calitate asigura acestor aspersoare o durata de viata indelungata fara reparatii.
Aspersor ZM 22 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZM 22

Aspersoarele ZM 22 sunt potrivite pentru irigarea bananierilor, pasunilor, viilor si in horticultura. Componentele  rezistente la coroziune impreuna cu procesul de fabricare precis si experienta noastra asigura o durata lunga de viata fara intretinere. Jetul drept ofera o performanta dinamica si asigura o distanta ideala de aspersie cu o distributie crescuta a apei. Acest aspersor cantareste doar 970 grame, superusor, robust and sigur. Datorita acestor motive recomandam aspersoarele ZM pentru rolele de furtun cu marimi de la 50 la 63 mm, precum si cultivatorilor de banane.
Aspersor ZN 23 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor ZN 23

Aceste aspersoare sunt recomandate in mod special pentru utilizarea in ape poluate, ape de drenaj, inlaturarea prafului de carbune si in conexiune cu un sistem complet de inlaturare a prafului pentru protectia impotriva odorului. Ideal de asemenea pentru protejarea padurilor, in pasuni si a irigatiilor peste bananieri.  Aspersorul Perrot ZN 23 W este de asemenea "sufletul" rolelor de furtun dur cu marimi intre 75 si 100. Unghiul traiectoriei de 23°  face ca acest aspersor sa fie insensibil la vanturi puternice din zonele expuse. Aspersorul poate fi reglat de la cerc complet la cerc partial de aspersie, fie manual fie utilizant scule simplet. Acest model este un partener profesionist pentru lucrul continuu la presiuni variabile in instalatii de apa curata sau apa murdara.
Aspersor P2S - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor P2S

Experienta de mai bine de 50 de ani in dezvoltarea si productia de aspersoare a fost combinata intr-un produs absolut nou - Perrot P1 cu piston. Domeniul de aplicatii este raspandit de la agricultura, de exemplu role de furtun si pivoti, suprafete foarte mari de irigat, pana la aplicatii de mediu, ca de exemplu inalturarea pulberii de praf sau a apelor de drenaj. Facilitatile puternice ale acestei noi tehnici sunt utilizarea constanta fara oscilatii sau vibratii. Viteza de rotatie este infinit ajustabila. Practic nici un zgomot nu este produs de catre piston, compact in design si cu o greutate foarte mica.
Aspersor P2M - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor P2M

Experienta de mai bine de 50 de ani in dezvoltarea si productia de aspersoare a fost combinata intr-un produs absolut nou - Perrot P1 cu piston. Domeniul de aplicatii este raspandit de la agricultura, de exemplu role de furtun si pivoti, suprafete foarte mari de irigat, pana la aplicatii de mediu, ca de exemplu inalturarea pulberii de praf sau a apelor de drenaj. Facilitatile puternice ale acestei noi tehnici sunt utilizarea constanta fara oscilatii sau vibratii. Viteza de rotatie este infinit ajustabila. Practic nici un zgomot nu este produs de catre piston, compact in design si cu o greutate foarte mica.
Aspersor TV 2000 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Aspersor TV 2000

Aspersorul TV 2000 s-a remarcat prin utilizarea sa de zi cu zi, fiind un aspersor clasic pentru gradini private si ferme de horticultura. Un aspersor linistit pe o suprafata dreptunghiulara cu reglaje versatile. Numarul de duze sunt ajustabile de la 9 la 15 cu ajutorul unui variator care conduce la o latime variabila a irigatiei.