Irigatii terenuri de sport - Sisteme de irigatii terenuri de sport

PERROT aduce ploaia in mai mai multe feluri decat poate imagina natura

Perrot si partenerii lor de incredere va vor consilia cu privire la orice fel de intrebari incepand de la etapa de planificare, in ceea ce priveste ofertarea, livrarea si instalarea, si pana la etapa de punere in functiune.
Cerintele dumneavoastra individuale vor fi analizate intr-un interviu detaliat de consiliere cu personalul nostru de specialitate, de asemenea, ne vom deplasa in site-ul dvs, daca este necesar.

Acum ne gasiti si pe:
Anamar Impex - urmareste-ne pe Twitter
Anamar Impex - urmareste-ne pe YoutTube
Anamar Impex - urmareste-ne pe Facebook
Sisteme de irigat pentru terenuri de sport
Trepied 3 FG 70 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Trepied 3 FG 70

Trepied pentru aspersoare pentru suprafete mari, realizat cu tevi din otel galvanizat la cald prin cufundare, cu picioare cu balamale si tepi in pamant pentru a se putea fixa mai sigur. Conectarea la sursa de apa: filet exterior de 2", iar inaltimea este ajustabila de la 1,10 la 1,30m.
Trepied 3 FC 70 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Trepied 3 FC 70

Trepied pentru aspersoare pentru suprafete mari, realizat cu tevi din otel galvanizat la cald prin cufundare, cu picioare cu balamale si tepi in pamant pentru a se putea fixa mai sigur. Conectarea la sursa de apa: cuple Storz - marime C. Inaltime ajustabila de la 1,10 m la 1,30 m.
Trepied 3 FV 70 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Trepied 3 FV 70

Trepied pentru aspersoare pentru suprafete mari, realizat cu tevi din otel galvanizat la cald prin cufundare, cu picioare cu balamale si tepi in pamant pentru a se putea fixa mai sigur. Conectarea la sursa de apa: cupla tata PERROT - KKV 70. Inaltime ajustabila de la 1,10 m la 1,30 m.
Trepied 3 FG 15 - 25 - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Trepied 3 FG 15 - 25

Trepied cu balamale pentru aspersoarele cu arie completa sau partiala. Realizat din otel, alama si plastic dur. Conexiune: filet interior 3/4". Inaltime: 70 cm - conexiune furtun cu filet interior 3/4".
Duza AD - Sisteme Irigatii Terenuri Sportive

Duza AD

Traversable nozzle with 20° trajectory used for dust suppressionin road traffic, wet areas on driver safety training tracks and test tracks